Ruil- & retourbeleid

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar De Verzamelmap zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Verzamelmap geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons opnemen via info@deverzamelmap.nl en gebruik te maken van het formulier dat bij Uw bestelling zit. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Neem altijd contact met ons op voordat U Uw bestelling retour stuurt. Voeg ook altijd het retourformulier toe. Anders kunnen wij Uw order helaas niet verwerken.

Ruilen

Heeft U niet het juiste artikel besteld? U kunt het artikel dan retour sturen door contact met ons op te nemen via info@deverzamelmap.nl. Geeft U in de mail aan welk artikel er retour komt en welk artikel U hiervoor in de plaats zou willen ontvangen. Na ontvangst van het retour gestuurde artikel en een eventuele bijbetaling sturen wij U het nieuwe artikel toe. Mocht U nog geld van ons retour krijgen dan zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

© 2017 - 2023 DeVerzamelmap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel