Retour

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar De Verzamelmap zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je eigen vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Verzamelmap geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je contact met ons opnemen via info@deverzamelmap.nl en gebruik te maken van het formulier dat bij de bestelling zit. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Neem altijd contact met ons op voordat je de bestelling retour stuurt. Voeg ook altijd het retourformulier toe. Anders kunnen wij de order helaas niet verwerken.

Ruilen

Heb je niet het juiste artikel besteld? Je kunt het artikel dan retour sturen door contact met ons op te nemen via info@deverzamelmap.nl. Geef in de mail aan welk artikel er retour komt en welk artikel je hiervoor in de plaats zou willen ontvangen. Na ontvangst van het retour gestuurde artikel en een eventuele bijbetaling sturen wij je het nieuwe artikel toe. Mocht je nog geld van ons retour krijgen dan zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten.

© 2017 - 2024 DeVerzamelmap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel