Wie zijn wij?

Of beter gezegd. Wie ben ik. Mijn naam is Astrid Houtepen en ben geboren in Tilburg op 26 april 1989. Mijn vader is altijd een enthousiaste verzamelaar geweest met allerlei verschillende verzamelingen zoals sigarenbanden, Jokers, vloeitjes en alles van Mascotte rookwaren.

Hij was daarom op zoek naar een oplossing voor het goed op kunnen bergen van zijn verzamelingen. Hij kwam uiteindelijk terecht bij de artikelen van Lukos uit België. Helaas kon hij deze nergens in Nederland krijgen en heeft vervolgens contact opgenomen met het bedrijf Lukos. Samen met mijn vader ben ik toen een webwinkel begonnen met verkoop van deze mappen en insteekbladen. in Nederland en België.

Sinds 1 Januari 2011 leveren wij allerlei soorten mappen en insteekbladen voor het opbergen van diverse verzamelingen. Daar zijn tegenwoordig een hoop artikelen bijgekomen van onder andere Mandor, Hartbergen en Lindner. Ook hebben wij een nieuwe website die het mogelijk maakt te betalen via iDeal en die beter zichtbaar is op mobiele telefoons en tablets. En daar zijn we erg trots op om heel eerlijk te zijn.

Wij mogen dan wel een klein bedrijf zijn maar wij proberen onze klanten de beste ervaring te bieden die mogelijk is. Wij staan ook altijd open voor de mening van onze klanten. Want zoals altijd geldt "Bent U tevreden vertel het anderen, zo niet, vertel het ons".

 

© 2017 - 2022 DeVerzamelmap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel