Of beter gezegd, wie ben ik? Mijn naam is Astrid Houtepen en ben sinds 1 januari 2011 de trotse eigenaar van de webwinkel De Verzamelmap.

Mijn vader is altijd een enthousiaste verzamelaar geweest met allerlei verschillende verzamelingen zoals sigarenbanden, speelkaarten, vloeitjes en alles van Mascotte rookwaren. Het enige probleem? Geen geschikte mappen en insteekbladen om zijn verzamelingen netjes op te kunnen bergen. Omdat hij niet de enige verzamelaar was met dit probleem zijn wij toen samen De Verzamelmap begonnen, met als missie een opbergsysteem voor bijna elke verzameling!

Door onze eigen passie voor verzamelingen weten wij hoe waardevol een verzameling is en zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van een passend opbergsysteem voor nagenoeg elke verzameling en elk budget. Hierbij proberen wij onze klanten de beste ervaring te bieden die mogelijk is. Ook staan wij altijd open voor de mening van onze klanten en helpen wij graag met het zoeken naar de meest geschikte optie voor iedere verzameling.

 

© 2017 - 2024 DeVerzamelmap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel