Hieronder staan enkele veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een mail of bel ons tijdens onze openingstijden.

 

Ik zie een artikel dat mij interessant lijkt. Hoe krijg ik hierover extra informatie te zien?

In het overzicht staat de eerste informatie vermeld. Als je op het artikel klikt dan staat daar nog meer relevante informatie vermeld. Wil je nog meer weten over een artikel? Stuur ons dan een mail of bel ons tijdens onze openingstijden.

Per hoeveel stuks zitten jullie artikelen verpakt?

Bij al onze artikelen staat vermeld per hoeveel stuks deze verkocht worden. Dit staat vermeld bij de complete beschrijving die je te zien krijgt als je op het artikel klikt.

Welke bezorgvormen hanteren jullie?

Wij versturen al onze pakketten via PostNL. De kosten voor Nederland zijn €5,95 en voor België €9,45. Vanaf €65,00 rekenen wij geen verzendkosten!

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Zie de pagina "Ruil- en retourbeleid".

Waar vind ik jullie adres?

Ons postadres vind je op de Contact pagina. Omdat wij een webwinkel zijn hebben wij alleen een magazijn en geen fysieke winkel. Het is helaas niet mogelijk om bestellingen af te halen in ons magazijn.

Ik heb een bestelling geplaatst maar geen reactie van jullie ontvangen. Hoe kan dit?

Soms kan het zijn dat onze reactie in de spam-map van je e-mail terecht komt. Controleer dan deze map. Ook kan het zijn dat je tijdens het bestellen een fout in je mailadres hebt gemaakt. Heb je dan nog steeds geen reactie gevonden? Stuur ons dan even een mail of bel ons tijdens onze openingstijden.

© 2017 - 2024 DeVerzamelmap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel