Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen. Staat Uw vraag er niet bij? Stuur ons dan een mail of bel ons tijdens onze openingstijden.

 

Ik zie een artikel dat mij interessant lijkt. Hoe krijg ik hierover extra informatie te zien?

In het overzicht staat de eerste informatie vermeld. Als U op het artikel klikt dan staat daar nog meer relevante informatie vermeld. Wilt U nog meer weten over een artikel? Stuur ons dan een mail of bel ons tijdens onze openingstijden.

Per hoeveel stuks zitten jullie artikelen verpakt?

Bij al onze artikelen staat vermeld per hoeveel stuks deze verkocht worden. Dit staat vermeld bij de complete beschrijving die U te zien krijgt als U op het artikel klikt.

Welke bezorgvormen hanteren jullie?

Wij versturen al onze pakketten via PostNL. De kosten voor Nederland zijn €6,95 en voor België €10,45. Vanaf €75,00 rekenen wij geen verzendkosten!

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Zie de pagina "Ruil- en retourbeleid".

Waar vind ik jullie adres?

Omdat wij een webwinkel zijn hebben wij alleen een magazijn. Het is helaas niet mogelijk om daar bestellingen af te halen.

Ik heb een bestelling geplaatst maar geen reactie van jullie ontvangen. Hoe kan dit?

Soms kan het zijn dat onze reactie in de spam-map van Uw e-mail terecht komt. Controleer dan deze map. Heeft U dan nog steeds geen reactie gevonden? Stuur ons dan even een mail of bel ons tijdens onze openingstijden.

© 2017 - 2023 DeVerzamelmap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel