Laatste nieuwtjes!

Omdat wij ons assortiment continu willen verbeteren en U ook graag zo veel mogelijk informatie willen geven vind U op deze pagina de laatste nieuwtjes over ons bedrijf en onze nieuwste aanwinsten! Hiermee proberen wij U nog meer te ondersteunen bij het opbergen en onderhouden van Uw verzameling.

Laatste nieuwtjes:

* We zullen maar beginnen met het grootste nieuws. Binnenkort verkopen wij ook artikelen van Importa! Dit prachtige merk is al jaren een bekende naam in verzamelland dus kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. We zullen beginnen met de meest bekende of compleet nieuwe artikelen en het assortiment langzaam aan uitbreiden. Wij zijn nu al enthousiast en hopen dat alle geweldige verzamelaars in Nederland en Belgie dat ook zijn.

* Sinds afgelopen week hebben wij weer nieuwe artikelen van Leuchtturm in ons assortiment. Speciaal voor verzamelaars van Champagnedoppen en Kroonkurken hebben wij kant- en klare mappen toegevoegd zodat ook deze verzamelingen netjes opgeborgen kunnen worden. Deze artikelen zijn te vinden op de pagina Champagnedoppen, Kroonkurken en Bierviltjes.

 

© 2017 - 2023 DeVerzamelmap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel